Smaller Default Larger
Bedrijfsnaam Postcode Plaats
         
Compagnie des Ciments Belges S.A. (CCB) B-75 30 GAURAIN-RAMECROIX Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dyckerhoff AG D-65 203 WIESBADEN Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
HeidelbergCement Benelux (CBR & ENCI) 5203 DE 's-HERTOGENBOSCH Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Holcim Nederland BV 3005 EA ROTTERDAM Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug naar het ledenoverzicht <<<

Agenda

 

   

10 april 2018, start 17:00 uur, 
Perscentrum Nieuwpoort, Den Haag.
          Bekijk de website 
           en schrijf u nu in!  

Nieuwsbrief


 Klik hier voor de laatste NVTB nieuwsbrief.

Meld u hier aan voor de NVTB nieuwsbrief. 

NVTB & LinkedIn

 

De LinkedIn-groep van NVTB telt inmiddels meer dan 700 leden. Bent u al lid van de groep? Denk en discussieer met ons mee over actuele zaken.

U kunt zich hier voor de LinkedIn-groep aanmelden.

 

Column bestuurslid Ewald van Hal

Juristen helpen circulaire bouweconomie


Recent verscheen de Transitieagenda Bouw. Doel is het aanjagen van een circulaire bouweconomie. Daarin hebben ketenspelers nieuwe functies en andere verdienmodellen.

Neem de fabrikant die niet langer een liftinstallatie, gevel of lamp levert, maar alleen het tijdelijke gebruik daarvan. De fabrikant dus die als dienstverlener eigenaar van het product blijft en daarmee verantwoordelijk is voor de gehele levenscyclus daarvan. Het is haalbaar, maar de technische, economische en juridische uitwerking is nog een hele opgave.

Lees meer...